Familiesuite

In ons uitvaarthuis bevindt zich onze familiesuite. Deze suite heeft een eigen ingang aan de voorzijde van ons uitvaarthuis. U, als nabestaanden, ontvangt van ons een eigen sleutel waarmee u tijdens afgesproken tijden afscheid kunt nemen van uw dierbare. De tijdstippen worden in overleg met u vastgesteld omdat het vooraf bijna onmogelijk is om goed in te schatten hoe de opbaring zal verlopen. En het kan natuurlijk zijn dat u bijvoorbeeld alleen in de avonduren gebruik wenst te maken van de suite.

In onze familiesuite treft u een eigen toilet, een eigen kitchenette waar u koffie, thee en frisdrank kunt nemen en een zitkamer aan. Aangrenzend aan de zitkamer is de opbaarkamer gesitueerd. Deze is met een glazen deur afgescheiden van de zitkamer waardoor u ook mensen kunt ontvangen die niet per definitie van uw dierbare zelf afscheid wensen te nemen.

De familiesuite is bedoeld voor u als naaste familie. Indien u meer gasten verwacht of wilt uitnodigen dan verzorgen wij het bezoek voor u in onze ceremonieruimte zodat wij uw gasten kunnen begeleiden en voorzien van koffie of thee. U heeft hier dan zelf geen omkijken naar.

SONY DSC
Ingang familiesuite
SONY DSC
Kitchenette
SONY DSC
Zitkamer
SONY DSC
Zitkamer
SONY DSC
Opbaarkamer