Onze diensten

De Lelie Uitvaartverzorging heeft nagenoeg alle kennis en specialisatie in eigen huis om samen met u het afscheid van uw dierbare op een persoonlijke wijze vorm te geven. Naast de praktische faciliteiten zoals een eigen uitvaarthuis met familiesuite, ceremonieruimte en een compleet ingerichte koffiebar heeft De Lelie een eigen drukkerij zodat we u zeer snel van rouwdrukwerk kunnen voorzien. Daarnaast zijn onze mensen gespecialiseerd in het vormgeven en voorgaan van uitvaartdiensten, is er veel ervaring en specialisatie in huis rondom het onderwerp laatste verzorging en opbaren en beschikken wij over een eigen kapper en visagiste.

Volledige uitvaartverzorging

De Lelie heeft alle benodigde specialisatie in eigen huis om een complete uitvaart vorm te geven. Zo zijn onze uitvaartbegeleiders zowel ritueelbegeleider als uitvaartspreker.

Verzorging en opbaring

De Lelie is gespecialiseerd in laatste verzorging van uw dierbare. Alle kennis op het gebied van restauratie, reconstructie, haarverzorging en visagie is in het eigen team aanwezig.

Faciliteiten

De Lelie heeft alle benodigde faciliteiten in eigen beheer zoals een eigen drukkerij, uitvaarthuis en alle middelen die noodzakelijk zijn voor een complete uitvaart.

Onze diensten

Uitvaarthuis

Rouwvervoer